Our reviews since 2013

4.1
Rated 4.1 out of 5
4.1 out of 5 stars (based on 956 reviews)
Excellent51%
Very good31%
Average6%
Poor3%
Terrible9%

 

Excellent

Rated 5 out of 5
August 17, 2023

I bought the eSIM for the USA with AT&T 2 weeks before my journey on my laptop in Italy and I recived immediately the QR code to scan to activate the AT&T American number.

Once arrived in San Francisco, I connected to the Wi-Fi of the airport, I scanned the QR code and activated the eSIM. I recived immediately the +1 number. The connection was amazing and thank to the number I could call restaurants to make reservations and keep in touch with my friends that live in the USA to meet up because I could call them and viceversa.

The data connection was amazing and worked incredibly well (4G and 5Gevolution on my iPhone XS, I didn’t even know that AT&T allows non5G iPhones to use 5Gevolution). Thank you prepaidzero, well done! Excellent service!

Carlo Sanson

PERFECT. GREAT. PERFECT SERVICE USA + CANADA

Rated 5 out of 5
July 18, 2023

We bought 1 e-sim the day before leaving to USA + Canada. We received the Q code in few minutes. We have installed it on the mobile a few hours before getting the plane. Once arrived in NY, it was on regularly and it connected to the local line in few minutes. It worked great! All over. All the time, without any problem and in every area, even though in the middle of nothing !! going around with the car and trough towns and cities it was normally on for any kind of need. Pleasure to use. Perfect and I sure recommended it and sure I will buy it again if we have any other occasions.

Ilaria

De SIM kaart werkte perfect voor mijn verblijf in New York.

Rated 5 out of 5
June 19, 2023

Via bol.com een sim kaart van Prepaidzero gekocht.

Eerst een mailtje gestuurd om de kaart te activeren een dag voor de datum van aankomst.

De simkaart was meteen actief toen we in New York aankwamen. Dus in het vliegtuig net geland was deze al actief.

Ik heb geen problemen gehad tijdens de trip.

Jimmy Gorens

Vreselijk

Rated 1 out of 5
May 4, 2023

E-sim internet en bellen bundel werkte voor geen meter in het buitenland (USA). Na meerdere pogingen contact gezocht met Prepaidzero die me steeds weer een nieuwe e-sim QR code heeft gestuurd maar geen enkele die daadwerkelijk (stabiel) werkte. Uiteindelijk een andere e-sim bij Airalo gekocht en had daarna geen problemen meer. Het stoeien met de e-sim zorgde voor veel stress en frustratie op vakantie dus neem liever geen risico en kies voor een andere shop.

K S

eSIM-kaartje voor USA met onbeperkt data en bellen

Rated 2 out of 5
April 13, 2023

Voor mijn trip naar NYC een eSIM gekocht met onbeperkt data en bellen. Meteen na aankomst kon ik mijn eSIM activeren en gebruiken, dat was ideaal. Onbeperkt data (5G) ging goed, maar bellen lukte niet, ik kreeg steeds te horen dat dit een prepaid eSIM was en dat ik eerst saldo moest opladen. Gebeld worden kon wel, maar jammer dat zelf bellen dus niet lukte, terwijl ik deze eSIM kocht in de veronderstelling dat ik er ook gewoon mee kon bellen.

Hans

Unlimited data 9263330588

Rated 5 out of 5
January 30, 2023

9263330588 unlimited data buy free data

Shadab

Goed bereikbaar in USA + bellen naar Europa

Rated 5 out of 5
November 18, 2022

Voor mijn vakantie een eSim aangeschaft om ook zakelijk in de US bereikbaar te blijven. Gekozen voor unlimited data + onbeperkt bellen naar Europa. Kaart was vooraf eenvoudig geïnstalleerd na contact met klantenservice. In US, 3 weken 5g internet gehad waarbij mijn hotspot ook nog ruim 5 gig heeft verbruikt. Erg blij met deze service (betaalde 75€ voor 3 weken). Ga ze voor een volgende reis zeker weer gebruiken.

Thomas

Esim USA met onbeperkt internet is een aanrader!

Rated 5 out of 5
October 30, 2022

Voor onze trip naar NY was ik op zoek naar een esim met onbeperkt internet. Er zijn momenteel heel veel aanbieders die dit soort esims aanbieden en de prijzen verschillen enorm. Maar na vele google zoektochten vond ik prepaidzero en herkende deze naam nog van 8 jaar geleden toen ik ook een simkaarten bij hun gekocht had. Toen nog voor mijn iPhone 4.

Maar de kosten voor een esim met onbeperkt internet vallen enorm mee. Voor een weekje betaalde ik €22,75. Volgens mij zijn ze het goedkoopst als je onbeperkt internet wilt. In NL kon ik de esim al installeren en eenmaal geland in NY had ik internet op m’n iPhone. En dit allemaal op 1 van de meest betrouwbare netwerken in de US, namelijk AT&T. En ook nog eens kunnen genieten van echt 5G (5G+) ipv de 4,5G die we hier in NL hebben

Kortom: als je een esim zoekt met onbeperkt internet, niet verder zoeken en een esim kopen van Prepaidzero! Thanks en zeker tot een volgende keer!

Dani

Worked like a charm

Rated 5 out of 5
August 13, 2022

Bought an AT&T 15gb SIM card for Usa/Canada with hotspot functionality. Activated via the website at home (Netherlands). Upon arrival in Toronto worked instantly and throughout the two and half weeks of holiday in both Canada and USA.

Wouter

Refund

Rated 5 out of 5
August 12, 2022

I’ve bought an e-sim and when tehy sent me the QR i could not install becase of my phone model Bleck View BV5500. So i ask to costumer service of they were able to refund me and they did It. Thankyou!

Mohssin

Excellent service, immediate response and follow up

Rated 5 out of 5
July 29, 2022

Ordered two eSims which were delivered immediately after payment. Installing through the QR code was a breeze and when we unfortunately had to cancel our trip, excellent service in returning and refuding our order. Next time we will for sure order from Prepaidzero again!!

Harald

Simkaarten snel geleverd

Rated 5 out of 5
July 7, 2022

Twee simkaarten besteld, werden binnen een dag geleverd.

MvK

Prima

Rated 5 out of 5
June 26, 2022

Hoi. ik ben net terug uit de VS en jullie prepaidzerokaart werkte perfect!

De volgende keer weet ik jullie weer te vinden. Bedankt.

Mat

Succesvolle 1ste maal met prepaidzero

Rated 5 out of 5
January 12, 2022

Simcard USA/Canada/Mexico onbeperkt data/bellen/SMS + MIFI

1ste maal met prepaidzero en alleen maar lof

Bedankt.

Yvan

was erg blij met deze sim-card

Rated 5 out of 5
December 10, 2021

Vorige maand een unlimited data simcard voor Amerika besteld en binnen 2 dagen in huis. Bij aankomst in Pennsylvania direct de simcards omgewisseld en hupsakee, alles in orde. Geen gedoe, geen moeilijke omschakelingen whatsoever, gewoon online en bellen maar! Prima !

Susan

Share your review