Onze beoordelingen sinds 2013

4.1
Beoordeeld 4.1 van 5
4.1 van 5 sterren (op basis van 948 reviews)
Uitstekend51%
Heel goed31%
Gemiddeld6%
Slecht3%
Verschrikkelijk9%

 

10 GB EU-simkaart en MIFI

Beoordeeld 5 van 5
10 juni 2016

Goede service ,

Anoniem

12 GB SIM-kaart voor Wales

Beoordeeld 5 van 5
10 juni 2016

Heel heel goed.

Anoniem

nano

Beoordeeld 4 van 5
10 juni 2016

Oke

Anoniem

Vodafone 15 dagen Europa datakaart.

Beoordeeld 5 van 5
9 juni 2016

Ik heb het gebruikt in Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië, Italië, Kroatië en Bosnië. Helemaal geen probleem. Excellent.

Anoniem

MF 910 en 10 GB simkaart voor heel Europa

Beoordeeld 4 van 5
9 juni 2016

Zeer indrukwekkende klantenondersteuning!

Anoniem

Vodafone Europe Prepaid (10 GB) Simkaart Grootte: Nano: iPhone 5/6 + andere

Beoordeeld 5 van 5
9 juni 2016

Ik heb een data-only abonnement van een maand gekocht voor Europa. De service werd correct geactiveerd toen ik in Europa landde en functioneerde zoals verwacht. De service was uitgeschakeld terwijl ik in Kroatië was. Ik heb een e-mail gestuurd om hulp en kreeg een zeer snelle en efficiënte service van Gabriel. Over het algemeen was ik zeer tevreden.

Anoniem

Gegevens SIM-kaart europa

Beoordeeld 4 van 5
9 juni 2016

We hadden een goede ervaring. Dingen gaan zoals verwacht.

Anoniem

Mifi euro data simkaart en toestel

Beoordeeld 4 van 5
9 juni 2016

Excellent

Anoniem

2 Simkaarten: Vodafone Europe Prepaid (5 GB) Simkaartgrootte: Nano: iPhone 5/6

Beoordeeld 5 van 5
8 juni 2016

spectaculair, zeer gemakkelijk te gebruiken, helemaal geen problemen
Ik zal al mijn nieuwe reizen inkopen

Anoniem

10 GB

Beoordeeld 5 van 5
8 juni 2016

Eenvoudig en handig te gebruiken en te installeren op de tablet. de snelheid van de internetverbinding is erg goed. Op afgesproken datum ontvangen. Ik heb niets te klagen. Ik denk dat we de rest van het datapakket kunnen gebruiken voor een andere reis, een tijdsinterval bijvoorbeeld 01 jaar na het begin van het gebruik Erg duur

Anoniem

Ja ik zal opnieuw kopen

Beoordeeld 5 van 5
8 juni 2016

Ik vind het leuk. Is heel goed

Anoniem

Vodafone Europa Prepaid

Beoordeeld 5 van 5
8 juni 2016

Ik kocht het voor mijn vader die op reis ging door Europa. Het werd afgeleverd in zijn eerste hotel en hij kon het gebruiken in alle landen die hij bezocht. Ik heb er geen klachten over. Ik zal het zeker weer gebruiken en het aanbevelen aan vrienden.

Anoniem

Europa Datasimkaart

Beoordeeld 5 van 5
8 juni 2016

Een grote datasimkaart nodig voor een reis door Europa.
Levering in Nederland was snel. Vragen beantwoord binnen 24 uur. En een goede deal op de datakaart.

Anoniem

10 gb datasimkaart

Beoordeeld 4 van 5
8 juni 2016

Goede service

Anoniem

Vodafone Europa Prepaid 10 GB € 145

Beoordeeld 4 van 5
8 juni 2016

Prima, maar de dekking in Schotland is slecht.
Het zou ook beter zijn om een systeem te hebben om het saldo te controleren in plaats van een e-mail te sturen

Anoniem

Deel je recensie